a division of Ajinomoto OmniChem. Visit our other business units : AminoScience Division | Tensiofix | Natural Specialities

What can we
create together?

We hebben aandacht voor de ontwikkeling van je talent!

Binnen ons talent management model, stellen we ontwikkelingsplannen op om al onze medewerkers op alle niveaus te begeleiden en ondersteunen. Voor elke medewerker wordt een ontwikkelingstraject uitgewerkt en een aangepast trainingsplan opgesteld, gebaseerd op het competentieprofiel van de functie. Wij bieden introductietrainingen, coaching en begeleiding, klassikale opleidingen, e-learning pakketten, begeleide hands-on ervaring op de werkvloer, enz.

Opleidingen, zowel intern als extern, staan centraal bij de uitbouw van je loopbaan bij OmniChem. Wij gebruiken een geavanceerd Learning Management System-tool om je ontwikkeling van nabij op te volgen. Je ontwikkelingsplan wordt op regelmatige tijdstippen aangepast in nauw overleg met jezelf en je hiërarchische leidinggevende.

We streven ernaar om de meest geschikte en op maat gemaakte kwalitatieve ontwikkelingsprogramma's voor persoonlijke en professionele groei aan te bieden.